Jornada sobre els reptes per als drets derivats de la bretxa digital

El 9 de juny de 2022, l’Estructura de Drets Humans de Catalunya (EDHC), integrada pel Síndic de Greuges de Catalunya i l’Institut de Drets Humans de Catalunya, organitza una jornada que porta per títol “Reptes per als drets derivats de la bretxa digital”.

L’EDHC, creada l’any 2017, és una institució de promoció i protecció dels drets humans, basada en els principis de París de les Nacions Unides. En aquest marc, i per encàrrec del Govern de la Generalitat, es va elaborar el primer Pla de drets humans de Catalunya, que es va presentar el desembre de 2019.

Amb aquesta jornada, l’EDHC vol centrar-se en l’impacte de la digitalització de l’Administració en el gaudi efectiu dels drets humans, en especial en els col·lectiu més vulnerables. L’esdeveniment es dividirà en dues parts. La primera, en què es vol donar compte dels treballs realitzats per a l’elaboració del Pla de drets humans de Catalunya i per al procés d’identificació d’indicadors que permetin fer el seguiment del compliment d’aquest. I la segona, que se centrarà en el debat dels drets en l’era digital i l’impacte de la digitalització de l’Administració en el gaudi efectiu dels drets humans, en particular per part dels col·lectius més vulnerables.

9 de juny de 2022
Hora: de 10 a 14 h
Modalitat: l’acte es podrà seguir en directe pel web del Síndic de Greuges

Programa: (www.sindic.cat)https://www.sindic.cat/site/unitFiles/8740/Jornada_EDHC%2009062022_bretxadigital.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s