El projecte de pla recull mesures i accions concretes en cadascun dels vint-i-set drets, agrupats en cinc blocs al voltant de la igualtat, el pluralisme, la participació, la paritat i la interseccionalitat, i la garantia dels drets. Alhora, s’inicia un procés per consensuar entre tots i totes l’abast i el contingut del Pla de drets que volem per a Catalunya.

Podeu fer les vostres aportacions organitzant una #ÀgoraDeDrets seguint el “pas a pas” que us sugrim: https://estructuradh.cat/agora-de-drets/

També podeu assitir als actes presencials que tindran lloc arreu de Catalunya els pròxims mesos.  Consulteu l’agenda d’activitats.

A les xarxes socials hi haurà també línies de debat amb el ‘hashtag’ #ÀgoradeDrets

El procés de debat i consulta acabarà amb l’elaboració d’un document definitiu, el Pla de drets humans de Catalunya, que serà sotmès a la consideració del Parlament i del Govern de Catalunya. D’aquesta manera, el Pla s’haurà de concretar en lleis, pressupostos i polítiques públiques a curt, mitjà i llarg termini que donin compliment a les mesures proposades. S’establirà un mecanisme de control i seguiment que n’avaluï l’eficàcia real.

En els drets humans, tu hi tens la paraula!

 

1 comentari »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s